Algemeen forum voor discussie over de website
Door Luc
#2529
Nu er een forum is, twijfel ik over het nut van een gastenboek. Het enige voordeel wat ik zie in een gastenboek, is dat je niet geregistreerd hoeft te zijn om een bericht te plaatsen. Voor het forum is dat wel vereist!

Wie heeft er een uitgeproken mening? Wat vinden jullie: wel of geen gastenboek publiceren?
Door Ronados
#2538
Beschikt dit forum ook over een pollfunctie? Misschien leuk om die eens te testen met deze stelling.
Door Luc
#2544
Ronados schrijft:
Beschikt dit forum ook over een pollfunctie? Misschien leuk om die eens te testen met deze stelling.

Het forum zelf heeft geen poll functie. Er staat wel een poll op de website, maar die zit nogal verstopt. Ik zal eens kijken wat er mogelijk is. Goed idee!
Door wsp
#2669
Hallo Luc, ten eerste sorry voor geen antwoord op jouw mailtje over een server. Tijdje ziek geweest, natuurlijk werden de update's door een kennis van mij gedaan, net alsof ik toch thuis was.

Maar goed, ik zou het gastenboek in het forum zetten, of eventueel duidelijk maken dat het Gastenboek alleen voor als gstenboek moet worden gebruikt en voor vragen en zo alles in het Forum, lijkt mij wel duidelijk.
Ik zie inderdaad dat er veel vragen in het Gastenboek staan, ik zou persoonlijk meteen verwijderen en in het Forum plaatsen. het zijn gewone normale regels, Gastenboek is Gastenboekn en Forum is een Forum.
Door Weerstation Rijnmond
#2673
Idd helemaal mee eens vandaar dat mijn vraag toen ook was of er geen forum gestart kon worden,om ''onzin''/vragen/opmerkingen in het gastenboek te voorkomen