Het weer - Actueel weer in regio. Het actueel weer is voor iedereen beschikbaar. Leden krijgen (in de nabije toekomst) toegang tot exta informatie, zoals bijvoorbeeld historische gegevens. Leden kunnen ook deelnemen aan het weerforum of zelf hun actuele weer toevoegen.
Hieronder kun je inloggen of een account aanmaken.
Inloggen
Nog geen account? Maak er één aan!
 


Uitgebreid zoeken in forum


Welkom, Gast
Alstublieft Inloggen of Registreren.    Wachtwoord verloren?
Forum Regels

Algemene Forumregels, deze gelden overal waar je post op deze website. Dus zowel in het forum als in de shoutbox! Lees deze regels zorgvuldig door.


1. Blijf 'on topic'. Het afwijken van een topic kan zeer storend werken en wordt niet op prijs gesteld. Als je toch off-topic wilt gaan, doe de andere forumgebruikers dan een plezier, plaats je berichten in het off-topic forum.

2. Alle berichten zijn voor verantwoordelijkheid van de schrijver/schrijfster. De moderators dragen geen enkele verantwoordelijkheid over wat een persoon post. Voel jij je gekrenkt door een post, neem dan contact op met de betreffende Moderator die op dat moment online is.

3.Een topic starten welke gericht is naar een Beheerder/Moderator is niet toegestaan. Als je kritiek hebt op een Beheerder/Moderator, stuur hem/haar dan een privé-bericht of een e-mail. Hierover kan niet in discussie worden gegaan.

4. Probeer zo veel mogelijk op het juiste forum te posten. Kijk goed naar de topics die al op het forum staan. Geef ook een duidelijke titel aan je bericht zodat men weet waar het topic over gaat. Mocht het alsnog verkeerd staan, zal een van de Moderators het topic verplaatsen.

5. Ieder forumonderdeel wordt gecontroleerd door beheerders die zoveel mogelijk proberen om alle Topics na te lezen, te controleren en eventueel topics zullen verplaatsen, splitsen of verwijderen. Mocht je een topic tegen komen die op het verkeerde forum staat, neem dan contact op met één van de Moderators. Echter, er worden vele berichten geplaatst en een beheerder kan niet overal zijn. Bij onregelmatigheden, pm een beheerder.

6. Indien je reageert op een bepaald gedeelte van een geplaatst bericht, laat dit dan duidelijk overkomen in je antwoord. Maak gebruik van de functie ‘Quote’ zodat duidelijk wordt op welke vraag/opmerking je antwoord van toepassing is.

7. Het posten van gekopieerde berichten die elders van het Internet af komen, is zonder vermelding van de bron, niet toegestaan. Dit geldt uiteraard niet als het een plaatje van je eigen site is en je geen bezwaar hebt dat mensen plaatjes van jouw site hier op het forum kunnen zien.

8. De Beheerders/Moderators van het forum hebben het recht alle berichten te bewerken en te verplaatsen. Tevens hebben zij het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij vinden dat de berichten niet conform de regels zijn.

9. Wees zorgvuldig met het verwoorden van je standpunt.
Doordat men elkaar niet ziet en geschreven tekst anders kan overkomen dan gesproken tekst, kunnen er misverstanden ontstaan over de bedoeling van een bericht. Gebruik eventueel smilies om de bedoeling te verduidelijken.

10. Het is niet toegestaan berichten te plaatsen waarin je iemand persoonlijk aanvalt en/of bedreigt, discrimineert naar ras, geslacht, godsdienst of levensovertuiging. Risico = 2x waarschuwing en een permanente ban.

11. SCHREEUWEN is niet nodig!!! Gebruik de Hoofdletters dus op de juiste manier.

12. Vloeken wordt niet toegestaan en zal worden aangepast door beheerders. Wees volwassen en doe dit dus niet. Dit zal worden gevolgd door een reprimande.

13. Stook geen onrust op het forum en indien dit toch gebeurt laat je dan niet meeslepen/opstoken door anderen. Je riskeert hiermee dat je een ban (permanent of tijdelijk) opgelegd krijgt.

14. Ook is het niet toegestaan mede forumgebruikers lastig te vallen/bedreigen via privé berichten.
Echter, dit is moeilijk te achterhalen, in overleg met betrokkenen zal worden besloten wat de beste actie hiervoor zal zijn. Waneer gegrond: Risico = 2x waarschuwing en een permanente ban.

15. Als er regels overtreden worden of als er gereageerd wordt op een wijze die de Beheerders niet zint, zullen er maatregelen getroffen worden.

16. De Beheerders/Moderators kunnen je post of profiel aanpassen of in zijn geheel verwijderen indien de inhoud niet in orde is. Het is aan de Beheerders/Moderators of ze je wel of niet een bericht sturen om hun acties uit te leggen. Als er door de Beheerders/Moderators een waarschuwing wordt geplaatst en deze wordt genegeerd, kan dit leiden tot een ban.

Indien iemand een ban krijgt (permanent of tijdelijk) is hierover geen enkele discussie mogelijk door derden . De persoon in kwestie heeft dit over zichzelf afgeroepen. Persoon heeft namelijk 2x een waarschuwing gehad en gelegenheid tot verbetering.

17. Indien de gebande persoon zich herregistreert met een andere gebruikersnaam en/of mailadres, dan zal de ban omgezet worden naar een permanente ban, persoon zal dan niet meer op het forum komen. Tevens worden alle berichten zonder discussie permanent verwijderd.

Correspondentie over waarom een ban verloopt via PM i.v.m. Privacy. Desgewenst om een bepaalde vijandige sfeer te kalmeren zal dit worden vermeld in het forum.

18. De Beheerders kunnen op elk moment een lid de toegang tot het forum ontzeggen indien zij dit nodig vinden. Hierover is geen discussie mogelijk.

19. Er bestaan services waarop je eenvoudig een tijdelijk e-mail adres kunt aanmaken (time expiring disposable e-mail adres genaamd) dat na een paar uur, paar dagen of na het ontvangen van één mail wordt afgesloten. Deze e-mailservices zijn niet toegestaan en account aangemaakt via zo’n e-mailadres zullen zonder mededeling worden verwijderd inclusief de geplaatste berichten. Dit onafhankelijk of ze ongewenste informatie bevatten of een ander bericht. Over verwijdering wordt niet in debat gegaan. Daarnaast krijgt de betreffende persoon een permante ban waartegen niet in discussie kan worden gegaan. De volgende lijst bevat email services die niet worden toegestaan. Deze lijst kan worden aangevuld:

- ZoEmail
- Emailias
- Spamex
- Spamgourmet
- 2 Prong
- E4ward
- GishPuppy
- Mailinator
- Jetable
- MyTrashMail
- QuerrillaMail
- Dodgeit
- MailExpire
- BugMeNot Email
- SpamBox
- SpamMotel
- Dontreg
- PookMail
- 10MinuteEmail

20. Het is niet toegestaan om reclame te maken in het forum voor (eigen) diensten of producten. Berichten met reclame kunnen door moderators worden aangepast of verwijderd.

21. Het forum mag niet gebruikt worden om te discussiëren over meetwaardes van elkaars weerstation, tenzij een weeramateur zelf vraagt of zijn waardes correct zijn. Topics hierover zullen worden verwijderd of gesloten.

22. Er wordt geen ondersteuning geleverd op illegaal verkregen of gehackte software.

23. Over alle hierboven geschreven regels valt niet te discussiëren, deze zijn van kracht en blijven van kracht. wij behouden ons het recht deze regels aan te passen.

Beheer

Advertisement

Bezoekers

We hebben 54 gasten online