Het weer - Actueel weer in regio. Het actueel weer is voor iedereen beschikbaar. Leden krijgen (in de nabije toekomst) toegang tot exta informatie, zoals bijvoorbeeld historische gegevens. Leden kunnen ook deelnemen aan het weerforum of zelf hun actuele weer toevoegen.
Hieronder kun je inloggen of een account aanmaken.
Inloggen
Nog geen account? Maak er één aan!
 


Uitgebreid zoeken in forum


Welkom, Gast
Alstublieft Inloggen of Registreren.    Wachtwoord verloren?
Weather 34 nieuwe versie MB (1 bezoeker) (1) Gast
Ga naar onderkant Favoriet: 0
TOPIC: Weather 34 nieuwe versie MB
#70231
Weather 34 nieuwe versie MB 1 Week, 2 Dagen geleden  
Brian heeft een nieuwe versie gepubliceerd van personal weather station voor Meteobridge (krijg de indruk dat hij dat alleen nog ondersteunt). https://weather34.com/homeweatherstation/. Ik heb die geimplementeerd en werkt al hoewel de module daglengte om een of andere reden blank blijft.
Heersje (Gebruiker)
Nieuw forum deelnemer
Berichten: 77
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Vossem Weer-Weather-Meteo
Gelogd Gelogd  
 
Jean-Paul
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
#70232
Re:Weather 34 nieuwe versie MB 1 Week, 2 Dagen geleden  
Heersje schrijft:
Brian heeft een nieuwe versie gepubliceerd van personal weather station voor Meteobridge (krijg de indruk dat hij dat alleen nog ondersteunt). https://weather34.com/homeweatherstation/. Ik heb die geimplementeerd en werkt al hoewel de module daglengte om een of andere reden blank blijft.

Hoi Jean-Paul,

Klopt wat jij aangeeft, ik heb regelmatig contact met hem over de template.
Bij mij draaien er drie versie's

Op www.weerstation-sauwerd.nl - Is de Weather34 template + Weatherdisplay via Meteobridge

Op www.sauwerdmeteo.nl/pws - Is de Weather34 template + Weather Flow Air + Sky via Metobridge

En op www.weerstation-sauwerd.nl/WF - Is de Weather34 + Weather Flow Air + Sky.

Alleen de versie's met het Weather Flow weerstation zijn niet nauwkeurig voorwat de neerslag betreft, daar word nog aan gewerkt.

Vr groet,

Piet

www.meteosauwerd.nl
giantocr (Gebruiker)
Expert forum deelnemer
Berichten: 345
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Geslacht: Man MeteoSauwerd Locatie: Sauwerd Geboortedatum: 1952-01-23
Gelogd Gelogd  
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  



#70239
Re:Weather 34 nieuwe versie MB 1 Week geleden  
Ben hem ook aan het testen omdat ik met de Meteobridge Pro werk.
Het ziet er zeer gelikt uit, al krijg ik de Nearby Metar niet ingesteld, wat ik ook probeer blijft hij op de basis-instelling Istanbul, Turkey hangen.
Dit probleem had ik een tijd geleden ook al.
Herkent iemand dit misschien?
Eckhardt (Gebruiker)
Nieuw forum deelnemer
Berichten: 67
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Gelogd Gelogd  
 
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
#70240
Re:Weather 34 nieuwe versie MB 1 Week geleden  
Hallo Eckhardt,

neem aan dat je je api sleutel voor metar hebt opgehaald en ingesteld.
dat de afkorting voor jouw luchthaven correct is
Ik gebruik currentconditionsmetar34.php en dat werkt (deze nieuwe versie kan ook de davis forecast uitlezen schijnt maar ik haal mijn gegevens niet van de console maar direct van het weerstation).

Ik heb zelf ook een probleem waar ik niet uitkom en dat is dat in deze laatste versie het blokje met daglengte leeg blijft. Kan niet ontdekken waar het aan ligt, in vorige versie was dit geen probleem.
Heersje (Gebruiker)
Nieuw forum deelnemer
Berichten: 77
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Vossem Weer-Weather-Meteo
Gelogd Gelogd  
 
Jean-Paul
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
#70241
Re:Weather 34 nieuwe versie MB 1 Week geleden  
Heersje schrijft:
Hallo Eckhardt,

neem aan dat je je api sleutel voor metar hebt opgehaald en ingesteld.
dat de afkorting voor jouw luchthaven correct is
Ik gebruik currentconditionsmetar34.php en dat werkt (deze nieuwe versie kan ook de davis forecast uitlezen schijnt maar ik haal mijn gegevens niet van de console maar direct van het weerstation).

Ik heb zelf ook een probleem waar ik niet uitkom en dat is dat in deze laatste versie het blokje met daglengte leeg blijft. Kan niet ontdekken waar het aan ligt, in vorige versie was dit geen probleem.

Bij meteo.heerschap.net/
geeft dit script een 500 error meteo.heerschap.net/sunposition1.php?_=1541524070366

Bij www.weerstation-sauwerd.nl/pws/index.php
levert het script datawww.weerstation-sauwerd.nl/pws/sunposition1.php?_=1541524348169

De informatie is te vinden in Chrome =>rechts-klik Inspect => Console

Willem

P.S. Het is makkelijker zoeken als iedereen altijd de URL van de pagina erbij zet, zoals #Sauwerd heeft gedaan.
herent (Gebruiker)
Davis VP2-Pro+ via MB
Junior forum deelnemer
Berichten: 148
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
www.weerstation-herent.be
Gelogd Gelogd  
 
Laatste Wijziging: 06/11/2018 18:19 Door herent.
 
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
#70242
Re:Weather 34 nieuwe versie MB 1 Week geleden  
Misschien helpt dit in voorkomende gevallen
Dit script zet eerste de error reporting aan en include dan het te testen script.
Code:

<?php  ini_set('display_errors', 'On');   error_reporting(E_ALL);  # error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE &  ~E_DEPRECATED);
$script = 'index.php';
if (isset ($_GET['test'])  )    { $script = trim($_GET['test']);}
include ($script);



Plaats het test.php script in de map van het te testen script.

Test het sunpostion script met:
meteo.heerschap.net/test.php?test=sunpos...&_=1541524070366

Willem
Bijlage:
Bestandsnaam: test.zip
Bestandsgrootte: 793
herent (Gebruiker)
Davis VP2-Pro+ via MB
Junior forum deelnemer
Berichten: 148
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
www.weerstation-herent.be
Gelogd Gelogd  
 
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
#70243
Re:Weather 34 nieuwe versie MB 1 Week geleden  
herent schrijft:
Heersje schrijft:
Hallo Eckhardt,

neem aan dat je je api sleutel voor metar hebt opgehaald en ingesteld.
dat de afkorting voor jouw luchthaven correct is
Ik gebruik currentconditionsmetar34.php en dat werkt (deze nieuwe versie kan ook de davis forecast uitlezen schijnt maar ik haal mijn gegevens niet van de console maar direct van het weerstation).

Ik heb zelf ook een probleem waar ik niet uitkom en dat is dat in deze laatste versie het blokje met daglengte leeg blijft. Kan niet ontdekken waar het aan ligt, in vorige versie was dit geen probleem.

Bij meteo.heerschap.net/
geeft dit script een 500 error meteo.heerschap.net/sunposition1.php?_=1541524070366

Bij www.weerstation-sauwerd.nl/pws/index.php
levert het script datawww.weerstation-sauwerd.nl/pws/sunposition1.php?_=1541524348169

De informatie is te vinden in Chrome =>rechts-klik Inspect => Console

Willem

P.S. Het is makkelijker zoeken als iedereen altijd de URL van de pagina erbij zet, zoals #Sauwerd heeft gedaan.


Ok thanks Willem!

meteoroerstreek.nl/pws/metarnearby.php

Ik neem aan dat je deze link bedoelt?
Eckhardt (Gebruiker)
Nieuw forum deelnemer
Berichten: 67
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Gelogd Gelogd  
 
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
#70244
Re:Weather 34 nieuwe versie MB 1 Week geleden  
Heersje schrijft:
Hallo Eckhardt,

neem aan dat je je api sleutel voor metar hebt opgehaald en ingesteld.
dat de afkorting voor jouw luchthaven correct is
Ik gebruik currentconditionsmetar34.php en dat werkt (deze nieuwe versie kan ook de davis forecast uitlezen schijnt maar ik haal mijn gegevens niet van de console maar direct van het weerstation).

Ik heb zelf ook een probleem waar ik niet uitkom en dat is dat in deze laatste versie het blokje met daglengte leeg blijft. Kan niet ontdekken waar het aan ligt, in vorige versie was dit geen probleem.


Yes, zover ik kan zien heb ik alles goed ingevuld, ook de API-sleutel.
Alle currentconditions-opties uitgeprobeerd, resultaat blijft hetzelfde helaas.

Ook de Darksy forecast werkt niet, ook daar heb ik de juiste API ingevuld.

Wat zie ik over het hoofd haha, wat een gepiel allemaal!
Eckhardt (Gebruiker)
Nieuw forum deelnemer
Berichten: 67
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Gelogd Gelogd  
 
Laatste Wijziging: 06/11/2018 18:47 Door Eckhardt.
 
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
#70245
Re:Weather 34 nieuwe versie MB 1 Week geleden  
Hallo Eckhardt,

Heb je wel de juiste gegevens in easyweathersetup.php ingevuld?
Bij mij ziet dat er zo uit!

Display Nearby Metar (yes or no) *English Only
yes

enter yes or no(lowercase) *note it only supports english language

ICAO Code for Metar Station 1
EHGG

enter your nearby METAR stations For example station 1 LTBA in capitals

ICAO Location for Metar Station 1
Groningen/Eelde

enter your nearby METAR station 1 location for example Istanbul,Turkey

ICAO Aprox Distance for Metar Station 1 from your location
20

enter your nearby METAR stations distance for example 26 or 5 do not enter any letters km or m

Als je dit niet aanpast naar het dichts bij zijnde vliegveld bij jou in de buurt, blijft het aangeven wat je er nu ook heb staan n.l. de gegevens van Brian in Turkey.

Vr groet,

Piet

Eckhardt schrijft:
Heersje schrijft:
Hallo Eckhardt,

neem aan dat je je api sleutel voor metar hebt opgehaald en ingesteld.
dat de afkorting voor jouw luchthaven correct is
Ik gebruik currentconditionsmetar34.php en dat werkt (deze nieuwe versie kan ook de davis forecast uitlezen schijnt maar ik haal mijn gegevens niet van de console maar direct van het weerstation).

Ik heb zelf ook een probleem waar ik niet uitkom en dat is dat in deze laatste versie het blokje met daglengte leeg blijft. Kan niet ontdekken waar het aan ligt, in vorige versie was dit geen probleem.


Yes, zover ik kan zien heb ik alles goed ingevuld, ook de API-sleutel.
Alle currentconditions-opties uitgeprobeerd, resultaat blijft hetzelfde helaas.

Ook de Darksy forecast werkt niet, ook daar heb ik de juiste API ingevuld.

Wat zie ik over het hoofd haha, wat een gepiel allemaal!
giantocr (Gebruiker)
Expert forum deelnemer
Berichten: 345
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Geslacht: Man MeteoSauwerd Locatie: Sauwerd Geboortedatum: 1952-01-23
Gelogd Gelogd  
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
#70246
Re:Weather 34 nieuwe versie MB 1 Week geleden  
giantocr schrijft:
Hallo Eckhardt,

Heb je wel de juiste gegevens in easyweathersetup.php ingevuld?
Bij mij ziet dat er zo uit!

Display Nearby Metar (yes or no) *English Only
yes

enter yes or no(lowercase) *note it only supports english language

ICAO Code for Metar Station 1
EHGG

enter your nearby METAR stations For example station 1 LTBA in capitals

ICAO Location for Metar Station 1
Groningen/Eelde

enter your nearby METAR station 1 location for example Istanbul,Turkey

ICAO Aprox Distance for Metar Station 1 from your location
20

enter your nearby METAR stations distance for example 26 or 5 do not enter any letters km or m

Als je dit niet aanpast naar het dichts bij zijnde vliegveld bij jou in de buurt, blijft het aangeven wat je er nu ook heb staan n.l. de gegevens van Brian in Turkey.

Vr groet,

Piet

Eckhardt schrijft:
Heersje schrijft:
Hallo Eckhardt,

neem aan dat je je api sleutel voor metar hebt opgehaald en ingesteld.
dat de afkorting voor jouw luchthaven correct is
Ik gebruik currentconditionsmetar34.php en dat werkt (deze nieuwe versie kan ook de davis forecast uitlezen schijnt maar ik haal mijn gegevens niet van de console maar direct van het weerstation).

Ik heb zelf ook een probleem waar ik niet uitkom en dat is dat in deze laatste versie het blokje met daglengte leeg blijft. Kan niet ontdekken waar het aan ligt, in vorige versie was dit geen probleem.


Yes, zover ik kan zien heb ik alles goed ingevuld, ook de API-sleutel.
Alle currentconditions-opties uitgeprobeerd, resultaat blijft hetzelfde helaas.

Ook de Darksy forecast werkt niet, ook daar heb ik de juiste API ingevuld.

Wat zie ik over het hoofd haha, wat een gepiel allemaal!


Precies zoals jij het omschrijft heb ik het ingevuld allemaal.
Het is echt vreemd, de vorige keer had ik dit ook steeds en ben uiteindelijk maar gestopt met het template.
Bedankt voor het meedenken alvast!
Eckhardt (Gebruiker)
Nieuw forum deelnemer
Berichten: 67
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Gelogd Gelogd  
 
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
Ga naar bovenkant
Advertisement

Bezoekers

We hebben 63 gasten online