Het weer - Actueel weer in regio. Het actueel weer is voor iedereen beschikbaar. Leden krijgen (in de nabije toekomst) toegang tot exta informatie, zoals bijvoorbeeld historische gegevens. Leden kunnen ook deelnemen aan het weerforum of zelf hun actuele weer toevoegen.
Hieronder kun je inloggen of een account aanmaken.
Inloggen
Nog geen account? Maak er één aan!
 


Uitgebreid zoeken in forum


Welkom, Gast
Alstublieft Inloggen of Registreren.    Wachtwoord verloren?
Weerstation, wat kan ik ermee? (1 bezoeker) (1) Gast
Ga naar onderkant Favoriet: 0
TOPIC: Weerstation, wat kan ik ermee?
#67453
Re:Weerstation, wat kan ik ermee? 1 Jaar, 2 Maanden geleden  
Ole schrijft:


@WSParkstad. Inderdaad 't was wat bot. En mijn reactie ook.
Met google vind je nou eenmaal niet altijd wat je zoekt. En ook een zoekfunctie van een forum brengt je niet altijd waar je wezen moet.
Het siert je wel dat je er nog even op reageerde!
Strijdbijl is weer begraven


Strijdbijl....?
Hadden wij dan strijd

Weet je berichten in mail, Whatsapp, Facebook etc etc kun je altijd op 2 manieren lezen en opvatten, 99% komt anders over en soms de verkeerde kant op, daarom mijn motto blijf communiceren, want als het face to face was dan had ik de zelfde zin zo gezegd zodat jij aan mijn gebaren een glimlach kon ontdekken en dat het heel anders over komt dan dat men het leest in een bericht.

Dis geen strijdbijl maar peace, heb in 3 oorlogen gezeten en dta heeft mi getekend maar vooral veel van geleerd, w ekunnen het allemaal zo fijn en goed hebben maar goed ik wijk af.

Wta betrfet weer kan ik je alleen maar zeggen niks fijners dan thuis een eigen weerstation, het houdt je bezig en is zeer afleidend.
Ik ben ook 11 jaar geleden eens begonnen met een weerstation van 75 euro en is nu uitgegroeid tot een beetje te, maar gewoon leuk en niet alleen het weer maar ook de technieken di emen heeft in deze tijd, het waarnemen met kleine computertjes etc, gewoon leuk.

Succes en hoop je zeker nog tegen te komen hier zo en een tip, pas op, het is ene virus, eenmaal eraan en je komt er niet meer vanaf

Groetjes,

Marcel.
WSParkstad (Gebruiker)
QRZ PD4MM
Platinum forum deelnemer
Berichten: 561
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Geslacht: Man Weerstation Parkstad Locatie: Kerkrade Geboortedatum: 1966-12-05
Gelogd Gelogd  
 
Ik ben ik, ik ben niet volmaakt, ik ben niet perfect maar zo ben ik, ik weet wie ik ben, ik weet wat ik wil soms ben ik een prater, soms ben ik stil.
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
Ga naar bovenkant
Advertisement

Bezoekers

We hebben 62 gasten en 3 leden online