Het weer - Actueel weer in regio. Het actueel weer is voor iedereen beschikbaar. Leden krijgen (in de nabije toekomst) toegang tot exta informatie, zoals bijvoorbeeld historische gegevens. Leden kunnen ook deelnemen aan het weerforum of zelf hun actuele weer toevoegen.
Hieronder kun je inloggen of een account aanmaken.
Inloggen
Nog geen account? Maak er één aan!
 
5 jaar Hetweeractueel - prijsvraag E-mail

Hetweeractueel.nl bestaat op 25 september 2012 al 5 jaar. Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om dit te vieren hebben we een jubileum prijsvraag opgesteld. Dick van de Wijngaard van de weerspecialist heeft enkele prijzen ter beschikking gesteld voor een prijsvraag, waarvoor hartelijk dank!!Alle geregistreerde leden (ook leden die hun weersgegevens niet publiceren op HWA) mogen voorspellen wat de gemiddelde maximum temperatuur van alle weerstations op HWA zal zijn op 1 oktober 2012.

Heeft niemand de temperatuur juist voorspeld, dan wint diegene die er het dichtsbij zit. Indien er meerdere goede inzendingen zijn, dan telt de gemiddelde minimum temperatuur van alle weerstations op HWA ook mee.

Deelname kan tot en met 25 september 2012, na 25 september kunnen de gegevens niet meer worden gewijzigd en nieuwe inzendingen zijn dan niet meer mogelijk.

--> Klik hier om deel te nemen en de prijsvraag in te vullen <--


En wat zijn dan de prijzen?

Eerste prijs: W-928 Ultimate Weerstation

Een compleet en volledig draadloos weerstation. Aan te sluiten op de PC. Met Nederlandstalige software

Tweede prijs: Strikealert II

Klein en handzaam bliksemdetectiesysteem.

Derde prijs: Wijnthermometer

Unieke digitale wijnthermometer.klik op de plaatjes voor meer informatie over de prijzen.

--> Klik hier om deel te nemen en de prijsvraag in te vullen <--

 
Advertisement

Bezoekers

We hebben 49 gasten online