Het weer - Actueel weer in regio. Het actueel weer is voor iedereen beschikbaar. Leden krijgen (in de nabije toekomst) toegang tot exta informatie, zoals bijvoorbeeld historische gegevens. Leden kunnen ook deelnemen aan het weerforum of zelf hun actuele weer toevoegen.
Hieronder kun je inloggen of een account aanmaken.
Inloggen
Nog geen account? Maak er één aan!
 
Hetweeractueel.nl in de media E-mail

Hetweeractueel.nl is al enkele keren positief in de media is verschenen. Dit wil ik graag delen met de bezoekers van deze website.
Kom je hetweeractueel.nl ergens anders in de media tegen, plaats het dan op het forum of neem contact op via het contactformulier.

Om (jurdische) problemen te voorkomen, publiceer ik artikelen uit commerciële bladen niet, zolang deze nog in de kiosk verkrijgbaar zijn.

HWA in Hetweermagazine, juni 2010

Hetweermagazine heef mij geïnterviewd voor een artikel over hetweeractueel.nl. Overigens kun je via hetweeractueel.nl met korting een abonnement krijgen op dit leuke weergerelateerde blad, zie daarvoor deze link voor meer informatie. Lees het artikel in Hetweermagazine

HWA in Dagblad de Limburger, 25 januari 2010

Dagblad de Limburger heeft een mij geïnterviewd voor een artikel over hetweeractueel.nl, weerstationkessel.nl en mijn hobby. Lees het artikel

Weernieuws verhaal op www.weer.nl, 11 maart 2009

Meteo Consult heeft vandaag een uitgebreid artikel geschreven over hetweeractueel.nl, lees hier het verhaal..

Computer idee, mei 2008

Een uitbreid artikel, met aandacht voor weerstations en de publicatie van weersgegevens op internet. In dit artikel komt hetweeractueel geregeld voor. Ook staat hier een foto van mij bij het het weerstation. (leuk weetje: het weerstation heb ik special voor de foto tijdelijk verplaatst, zodat de fotograaf een leuk plaatje kon schieten).

Artikel computer idee mei 2008 lezen als .pdf bestand

PC Consument, mei 2008

Een artikel toespitst op de website hetweeractueel.nl. Hierin staat ook beschreven hoe je weatherlink moet instellen om je gegevens te uploaden naar hetweeractueel.nl

Artikel PC Consument 2008 lezen als .pdf bestand

Reageer op deze berichten via dit forum topic.

 
Advertisement

Bezoekers

We hebben 59 gasten online