Alles wat je niet kwijt kunt in een van de andere forums
Door SpeedyGJ
#69465
Ik bezit nu al een tijdje over de Foscam FI9828P+V2, alles leuk en wel maar op dit moment zou ik liever weer 2 webcam's willen aanschaffen.
Een script op de website werkte maar tijdelijk en sinds dien krijg ik dat niet meer voor elkaar om die werkend te krijgen.
Ik wil liever de bezoekers niet lastig vallen om een plugin te installeren om daarna te kunnen inloggen en dan pas de beelden te bekijken. (Trouwens de plugin wil sinds kort op een 1 of andere manier niet meer installeren, niet onder FF / Chrome / ED / IE.

WebcamXP heb ik getest, werkte wel maar hey wat gebeurd daar? Of de camera gaat na aantal uur volledig uit focus, of de camera draait naar begin stand als of deze volledig wordt gereset. Dit is niet alleen erg vervelend, maar gaat ook ten koste van timelaps die ik dan wil maken, want ja ook dit staat volledig stil :(

Goed, nu wil ik eens goed alles op een rij hebben zodat alles ook goed kan werken. Welke software wil goed met IP cams werken en kan live uitzenden naar het internet toe zonder te hoeven inloggen?