Discussie forum met vragen over Oregon Scientific weerstations, specificaties, ervaringen etc..
Door Boutje
#57029
Oregon Scientific heeft een nieuwe lijn weerstation genaamd Anywhere Weather. Mij lijkt dit station wel wat ;

Anywhere Weather Station Advanced + UV sensor .

Hier een link naar het bewuste station ;

http://eu.oregonscientific.com/cat-Prof ... YaraZrCQ_w


Is hier al iemand mee begonnen? Iemand hier al ervaringen mee? Ik zie er nergens wat van staan namelijk. Het android/tablet internetgebeuren lijkt mij wel wat!!

Te jong nog mischien? Iemand?
Door Oebele
#57030
Hallo,

Mooi cloud based systeem met weinig moeite toch je data op internet.
Ik vraag me af of dit te gebruiken is voor een eigen website of HWA.
Omdat de data naar een vast adres wordt gestuurd.

Groet,
Oebele
Door Boutje
#57031
Ik kon er helaas weinig/niks over vinden op de site. Tijd om eens een mailtje naar Oregon te sturen! Lijkt me toch wel leuk als je, al is het maar wat standaard gegevens, naar in ieder geval je website kunt doorgeven! We gaan eens op zoek naar antwoorden!
Door ws vreewijk
#57035
:) Toen die net uit was heb ik dat hier gepost is al weer een aantal maanden geleden.
Ik heb het station niet maar heb wel voor de grap de app op android getest ,werkt wel leuk je kan de aangesloten stations bekijken ( zijn dr schrikbarend weinig ) ,en je eigen station als je dr een hebt .

Toch bekruipt me het gevoel dat dit niet je van het is,als ze dr mee nokken zit je met je spulletje.

Voor een website lijkt het me niet je van het.Dan had je beter je wmr200 kunnen houden,die je net hebt weggedaan.:huh:

gr Chris
Door Boutje
#57036
Het lijkt me niet dat een bedrijf als Oregon er zo maar mee stopt. En persoonlijk vindt ik het niet echt makkelijk om een website te maken met WD of Cumulus,...mij is het meerdere keren niet gelukt. En zeg nou zelf....iets met aps en android....lijkt me echt van deze tijd.
Door ws vreewijk
#57037
Ok het is je niet gelukt dat kan ik goed begrijpen als je niet thuis bent in de materie valt het ook niet mee,ik kan daar over meepraten gelukkig waren er wat mensen die me op weg hebben geholpen TOCH moet je ook zelf aardig wat uitvogelen niemand kan je de hele weg aan de hand nemen tenzij je iemand hebt die je hele website voor je onderhoud.

Natuurlijk weet ik niet wat je geprobeerd hebt maar er zijn complete templates te vinden speciaal voor weerwebsites.Zoek eens onder saratoga template bijvoorbeeld.

En ook waar je host kan je vaak een kant en klare layout vinden als je dan eenmaal aan het knutselen bent en iets werkend hebt kom je er langzaam achter hoe e.a in zijn werk gaat.

Je kan eerst eens wat proberen met een gratis host kost niks en misschien helpt dat je opweg en vragen hier op hwa kan altijd.
O en je hoeft geen website te maken met WD of cumulus die leveren alleen je data aan en hun meters plaats je op je site.

gr Chris

Ps: als ze die dingen niet goed verkopen kan Oregon hem zomaar uit het assortiment halen en dan laten ze heus die server niet doordraaien voor een paar duizend klantjes wereld wijd.
Als je echt een weersite wil is dit denk ik niet wat je zoekt,is wel een leuk hebbedingetje,heb je de app al geprobeerd ???
Door Boutje
#57048
V.w.b die website...daar ben ik aardig mee aan het stoeien geweest. Ik heb zelf een website programma gekocht, waar ik ook nu nog geen spijt van heb. Het ging gepaard met veel uitproberen en prutsen. Ook navraag gedaan natuurlijk....maar uiteindelijk koste me het teveel tijd om allemaal uit te vogelen. Het maken van een website gaat me wel goed af, maak en onderhoud er zelf 1 voor een honden trimsalon.

De app is bekeken, kreeg zelfs een email retour van O.S. met een link zodat je wat meer van omgeving kunt zien hoe het er straks uit ziet, en ik moet zeggen, dat beviel me goed.

We snuffelen rustig verder!