Ben je op zoek naar een (2e hands) weerstation of heb je juist iets in de aanbieding? Gebruik dan dit forum...
#72125
Aangeboden een Davis Pro 2 Plus weerstation met 2 regenmeters.
Eén regenmeter is incl. verwarming nog geen 2 jaar oud en deze is nog niet gebruikt heeft doos en nieuwe voeding zijn aanwezig ook mag u de gebruikte voeding erbij nemen deze regenmeter is gebruikt voor de winter periode heeft een nieuwe binnenwerk regenwip er werkt 100% goed en compleet
De tweede regenmeter werd gebruikt voor in de zomer periode en herfst deze regenmeter heeft geen verwarming wel heeft deze nieuwe model regenmeter voordeel harde windstoten en zware buien meeste neerslag opvangt vandaar keuze van deze 2e regenmeter ook hier zit een nieuwe wip in elk jaar onderhoud gehad werkt 100% goed compleet
Veder heeft de weerstation ventilator om de schaduw temperatuur tegeven tijdens warmte en hitte juiste temperatuur te weergeven ook deze is vervangen en werkt 100% goed.
Temperatuur/vocht sensor
deze is ook vernieuwd en zit de nieuwste zuivere versie in en werkt 100% nauwkeurig en kan nog heel veel jaar mee misschien net een jaartje in gebruik.
Solar sensor werkt ook nog ook elk jaar onderhoud gehad deze senor.
UV Sensor is wel een PROBLEEM mee deze wijkt af en geeft telage waarde aan dan het werkelijk moet zijn soms tussen 2.5 uv kracht verschil dit kan eventueel vervangen worden.
veder heeft deze station GEEN windmeter deze gebruiken wij nog zelf
veder heeft deze station GEEN Consolle ook deze is nog zelf ik gebruik
Station meet de volgende dingen zoals Neerslagval, Neerslag graad, gevoels temperatuur, Hitte index, Wolkhoogte, zonuren, Opgewekte stroom voor zonnepanelen, Temperatuur.
Of iemand die het voor onderdelen kan gebruiken
Bieden maar :lol: :lol: