Algemeen forum ontrent de ontwikkelng, design en hosting van weergerelateerde websites (dit laatste om een beetje on topic te blijven)
#73123
Hallo,

Ik heb mijn weerstation verandert naar meteotemplates. Nu wou ik 10 jaar weerdata uit WU ophalen. Dat heb ik gedaan via weather display. Loopt allemaal vlot om de bestanden aan te maken en te importeren. Maar er is 1 groot probleem iedere maand is er geduurde ongeveer 7 dagen weerdata die de hele dag op dezelfde max en min temperatuur..... blijft staan. Geen correcte weerdata dus. Is er een script die gegevens uit WU kan halen en zo makkelijk naar Meteotemplates kan geïmporteerd worden ? Ik heb zo een script van Wim om iedere maand op te halen maar die bevat geen gegevens om het kwartier en is ook niet importeren in meteotemplates. Weet iemand hier nog voor een oplossing ?

dankjewel

Mvg Alexander
#73128
dankjewel voor je antwoord maar staat gewoon hoe je moet importeren maar daarvoor moet je eerst een txt of csv bestand hebben die je kan importeren. Dat heb ik dus niet of niet het correcte voor deze database.
mvg Alexander