Discussie forum over overige software. Voor vragen, specificaties, ervaringen etc..
Door Willy Peters
#73779
Ik heb op mijn website een foutmelding van de luchtkwaliteit.:

Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, bool given in /customers/b/8/b/meteowijchen.nl/httpd.www/luftdaten/ws_luftdaten1.php:158 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/b/8/b/meteowijchen.nl/httpd.www/luftdaten/ws_luftdaten1.php on line 158

Ik heb geen flauw idee wat er aan de hand is. Als ik op lokaal ip kijk is er niks aan de hand. ook op de kaart is de meting actief. Kan iemand mij misschien vertellen wat bovenstaande melding inhoud?

Willy
Door Willy Peters
#73798
Ik heb het script van Wim voor de luftdaten opnieuw gedownload maar helaas zonder resultaat. Ik krijg dezelfde foutmelding zoals in het topic vermeld. Heeft iemand enig idee waar het probleem zit? Kan het te maken hebben met de php versie? Ik heb de website gehost bij One.com. Volgens One.com draait mijn website met de nieuwste php versie. Dit zou 8.1 moeten zijn.
Ik hoor het graag,
Gebruikersavatar
Door wvdkuil
#73799
Willy Peters schreef: 15 jan 2022, 12:19 Ik heb het script van Wim voor de luftdaten opnieuw gedownload maar helaas zonder resultaat. Ik krijg dezelfde foutmelding zoals in het topic vermeld. Heeft iemand enig idee waar het probleem zit? Kan het te maken hebben met de php versie? Ik heb de website gehost bij One.com. Volgens One.com draait mijn website met de nieuwste php versie. Dit zou 8.1 moeten zijn.
Ik hoor het graag,
Was ruim een week onbereikbaar, hierbij een wat later antwoord wat ook anderen met hetzelfde probleem hadden kunnen geven

De "oude" link is al enige tijd onbereikbaar, blijkbaar is er een API-key o.i.d. nodig
De nog wel werkende link is in mijn antwoord aangegeven. => wvdkuil @ Sensorgegevens luftdaten

Wim