Het weer - Actueel weer in regio. Het actueel weer is voor iedereen beschikbaar. Leden krijgen (in de nabije toekomst) toegang tot exta informatie, zoals bijvoorbeeld historische gegevens. Leden kunnen ook deelnemen aan het weerforum of zelf hun actuele weer toevoegen.
Hieronder kun je inloggen of een account aanmaken.
Inloggen
Nog geen account? Maak er één aan!
 


Het weer van Wijchen per SMS
Hieronder staat een overzicht met de diensten die beschikbaar zijn, met de daarbij behorende SMS codes. Deze SMS codes werken alleen in Nederland, niet in het buitenland.

Direct eenmalig het actuele weer per SMS

Om eenmalig het actuele weer op te vragen per SMS, stuur dan een SMS naar 1008 met de volgende tekst:

GO WEER WIJCHEN    (0,60 euro. Je ontvangt eenmalig 1 bericht)

Direct eenmalige het dagrapport per SMS

Het dagrapport bevat de maximum temperatuur, minimum temperatuur, maximale windstoot, neerslag en maximale/minimum barometer standen. Om eenmalig het dagrapport op te vragen per SMS, stuur dan een SMS naar 1008 met de volgende tekst:

GO WEER WIJCHEN DAGRAPPORT    (0,60 euro. Je ontvangt eenmalig 1 bericht)

Dagelijks automatisch het dagrapport per SMS

Het dagrapport kan ook automatisch dagelijk per SMS worden ontvangen. En dit ook nog op een tijdstip dat het jouw uitkomt. Erg handig op vakantie of als je een paar dagen er tussenuit bent.Zo kun je altijd op de hoogte blijven van het weer thuis. Om een abonnement te nemen op het dagrapport per SMS, stuur dan een SMS naar 1008 met de volgende tekst:

GO WEER WIJCHEN DAGRAPPORT 20:15 AAN    (0,25 euro. Je ontvangt 1 bericht per dag)
Je kunt het tijdstip zelf bepalen door 20:15 te vervangen door het gewenste tijdstip. Om je weer af te melden voor deze dienst, stuur dan een SMS naar 1008 met de volgende tekst:
GO WEER WIJCHEN DAGRAPPORT UIT
Advertisement

Bezoekers

We hebben 112 gasten en 2 leden online