Wat doet het weer op zondag?

Het enige waar wij geïnteresseerd in zijn, is hoe het weer is op zondag waar dit weekend de Grand Prix van de Formule 1 wordt gehouden! Het beloofd een daverende tweede helft van het seizoen te worden en een regenachtige race betekent vaak dat de normale orde der dingen volledig wordt verstoord en er geen winnaars uit de bus kunnen komen. Ik hoef je vast niet te herinneren aan de gekke uitslag van het extreem regenachtige Spa afgelopen seizoen.

Precies daarom kijken wij met extra veel interesse naar wat het weer op zondag beloofd te worden. Soms vinden het wel moeilijk om überhaupt met 100% van onze spanning naar de race te kijken – we willen niet op de zaken vooruit lopen, maar de kans dat Max Verstappen kampioen wordt, begint wel groter en groter te worden. Charles Leclerc staat inmiddels op een verre achterstand. Toen we de zomerstop ingingen, stond hij maar liefst 80 punten op Mighty Max. Nog nooit in de geschiedenis van de Formule 1 is een coureur van zo’n dramatische achterstand terug weten te komen. Wellicht dat het Leclerc lukt, maar dan moet het heel gek lopen – heel veel regenachtige races, misschien? – dus dan is het toch minder spannend dan aan het begin van het seizoen, toen Verstappen de underdog was voor het kampioenschap. Als Verstappen elke wedstrijd tweede wordt en de snelste racetijd rijdt, wordt hij nu nóg kampioen.

Dan is er toch niet meer zoveel aan?
Toch hebben wij dé tip om het alsnog enorm spannend te houden: F1 wedden. Door op de uitkomst van de wedstrijd te wedden, blijft het met samengeknepen billen naar de races kijken. Weet Verstappen Leclerc en de anderen achter zich te houden, of weten één of meer van hen er langs te glippen? Door te wedden op één van de coureurs – wij gaan in ieder geval op Verstappen wedden, maar inzetten op Perez, Leclerc of een outsider als Lando Norris is natuurlijk ook prima – blijf je toch met meer aandacht de race kijken. Ook kan je op de rest van het weekend wedden: een weddenschap afsluiten op wie er in de kwalificatie op zaterdag er met pole vandoor gaat, zodat je ook dan vol met spanning zit te kijken én een goed excuus hebt om de weerradar nauwkeurig in de gaten te houden.

Een extra tip van ons
Wat wij je ook kunnen tippen is het checken of er eventueel een bonus beschikbaar is. Helemaal als je voor de eerste keer een bedrag komt storten, wil het best nog wel eens zo zijn dat ze extra speeltegoed of andere leuke dingen bieden máár dan moet je wel goed opletten. Meestal heb je een code nodig of moet je een andere horde overkomen, dus het is zeker zaak om goed op te letten voordat je een bedrag stort. Als je het natuurlijk niet doet is het ook geen ramp, maar het zou wel zonde zijn! Extra tegoed om mee aan de slag te gaan en zo op een wat meer gewaagde uitslag te wedden – Nicholas Latifi van het Williams Team dat weer eerste wordt in de derde vrije training, bijvoorbeeld – zou natuurlijk ontzettend leuk zijn en lucratief bovendien.