Nieuwe website na server crash

door | nov 7, 2019 | hwa | 38 reacties

Zoals jullie zien, staat er een compleet nieuwe website: HWA 2.0

De ontwikkeling hiervan was al wat langer bezig, maar is afgelopen week in een stroomversnelling geraakt. Door een servercrash is het bestandssysteem en de database corrupt geraakt. Ook de backup waren niet meer volledig en niet terug te zetten.

De meest recent werkende database backup was van 30 april 2018. Deze oude database vormt de basis voor deze nieuwe website. Helaas is daarmee data verloren gegaan

Alle nieuwe stations aangemeld na deze datum, zijn niet meer bekend. En alle wijzigingen in upload bestanden ook niet meer.

 

Staat jouw station er niet meer tussen?

  • Indien aangemeld/aanmelding verwerkt na 30 april 2018, stuur dan een nieuwe aanmelding.
  • Als je station toen al bestond, mail dan even de locatie van uploadfile, inclusief plaatsnaam, en gebruikersnaam op de vorige website naar webmaster @ hetweeractueel.nl. Indien bekend, mag het stations id daar ook bij. Dat mag eventueel ook hieronder in de reacties.

 

Inloggen / forum

Omdat deze website is gebaseerd op een nieuwe techniek, zijn oude accounts niet over te zetten. Ik streef ernaar om z.s.m. een nieuwe forum in te richten voor de communicatie onderling. Dan zet ik ook het registreren van nieuwe accounts open. Toen ik de website net lanceerde zijn er binnen 10 minuten al 10 accounts aangemaakt, maar daar zaten ook al 3 spam accounts tussen. Ik wil dat eerst beveiligen en dan gelijk ook het forum openen.

Laten we voorlopig voor de korte termijn even onder dit bericht communiceren. Wellicht niet het meest handig. Maar wel praktisch.